piektdiena, 2011. gada 1. aprīlis

Ha Ha

Šodien,1. aprīlī,mani aptina ap pirkstu pat draugiem.lv.Un,ja godīgi,no sākuma pat noticēju,un bija neliels šoks.Protams,lasot pa rindām,neiedziļinājos sīkumos,tāpēc arī nespēju noticēt :D Pieļauju,ka tā draugiem.lv izjoko visus savus lietotājus,bet..nu skatieties paši!

Tautas pārskaitīšanas loterijas laimīgais skaitlis 0409945 begin_of_the_skype_highlighting              0409945      end_of_the_skype_highlighting. Uzvarētājs – MARTA JANSONA (0)
www.DELFI.lv
Foto: Draugiem.lv
Lai gan Tautas pārskaitīšana vēl norisinās, pirmais loterijas uzvarētājs jau zināms. Par to kļuva – MARTA JANSONA ar loterijas numuru 0409945 begin_of_the_skype_highlighting              0409945      end_of_the_skype_highlighting. Balvā – karalisks ceļojums kopā ar valsts prezidentu gaisa balonā uz Venēcijas karnevālu, kas pēc nedēļas norisināsies šajā burvīgajā romantisma galvaspilsētā. Balvā iekļautas arī viesnīcu izmaksas, kā arī īpaša uzvarētāja maska, kas veidota no tīra zelta un rotāta ar baltās pūces spalvām un rubīniem.
Uzvarētāju sveic un uz viesībām pilī aicina arī valsts prezidents Valdis Zatlers.
Ir patiess prieks, ka loterijā laimēja tieši MARTA JANSONA. Man kā valsts prezidentam ir liels gods uzaicināt viņu uz nelielu saviesīgu dineju Rīgas pilī, kā arī personīgi pavadīt tālajā ceļā. Domāju, ka mēs lieliski pavadīsim laiku. Venēcijā līdz šim esmu bijis tikai ārstu simpozijā, kur uzstājos ar lekciju par relatīvi asociatīvajām metodēm ārstējot cilvēkus, kas guvuši traumas krītot no liela augstuma, piemēram, gaisa balona vai dirižabļa. Atmiņas ir neaizmirstamas. Toreiz man izdevās saskarties ar daudzām patiešām lieliskām traumām un izciliem, arī vaļējiem lūzumiem. Ceru, ka arī šoreiz būs līdzīgi.
Nākamā izloze notiks tieši pēc gada, kad būs apkopoti visi Latvijas iedzīvotāju dati un intereses. Novēlam veiksmi ceļotājiem!
P.S. Lūdzu, nejaukt ar oficiālo Tautas skaitīšanu un nezvaniet viņiem par balvas saņemšanu vai tautas naudas šķērdēšanu – tautas pārskaitīšana ir privāta un neatkarīga draugiem.lv iniciatīva.



PS.Šitā mani apmānīt :D :D :D

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru